Sollicitatiebrief Metaalbewerker

De sollicitatiebrief metaalbewerker is een geheel gratis te gebruiken motivatiebrief. Een to the point motivatiebrief voor de metaalindustrie. Direct met één druk op de link onder de afbeelding is de sollicitatiebrief gratis te downloaden. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Sollicitatiebrief Metaalbewerker
Voorbeeld Sollicitatiebrief Metaalbewerker

Download optie:
Sollicitatiebrief Metaalbewerker

Opbouw sollicitatiebrief metaalbewerker

1. Afzender

Guus Dekker
Molenweg 14
7512 BA Enschede

2. Geadresseerde

Jacco Metaal
T.a.v. de heer Niels Vermeer
Ampèrelaan 174
7503 AB Enschede

3. Plaats en datum

Enschede, 18 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature metaalbewerker

5. Aanhef

Geachte heer Vermeer,

6. Inleiding / Opening

Op de website Techniekwerkt.nl kwam ik u vacature voor de functie van metaalbewerker tegen. Tot mijn genoegen wil ik u op de hoogte stellen dat ik per direct beschikbaar om aan de slag te gaan voor u als metaalbewerker.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Heb je een relevante opleiding en / of heb relevante werkervaring? Wat zijn jouw kwalificaties?

Na mijn opleiding Metaalbewerker aan het Koning Willem II College te Almelo ben ik direct aan het werk gegaan als metaalbewerker. Hier heb ik met plezier mogen werken en geweldige ervaringen mogen opdoen binnen mijn vakgebied. Ik heb hier mogen helpen bij het vervaardigen van stalen kozijnen, deuren, hekwerken en meubels. Alle aspecten van het metaalbewerkingsproces zoals het knippen, buigen, slijpen, zagen en bankwerken kwamen hierbij aanbod. Tevens heb ik bij mijn werkgever cursussen mogen volgen en certificaten mogen behalen. Met trots kan ik u melden dat ik hier de certificaten Lasser Kwalificatiecertificaat, BVH en VCA heb mogen behalen.

Waarom solliciteer je op deze vacature?

Doordat sommige activiteiten worden gestaakt vind er momenteel een reorganisatie plaatst binnen het bedrijf. Na hier een aantal jaar met plezier te hebben gewerkt is het nu het moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen mijn vakgebied.

Tot slot in je afsluitende deel van je motivatie benadruk je wat jouw toegevoegde waarde zal zijn voor het bedrijf.

U haalt met mij een ervaren en vakbekwame metaalbewerker binnen uw bedrijf. Ik voer mijn werkzaamheden met precisie uit, ik heb een oog voor detail en ik ben zeer stressbestendig. Verder heb ik een flexibele instelling en functioneer ik uitstekend zowel zelfstandig als in teamverband. Graag zou ik mijn vakkennis en ervaring verder willen voortzetten in uw bedrijf.

8. Afsluiting

Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Guus Dekker

Einde sollicitatiebrief metaalbewerker

Bovenstaande Sollicitatiebrief Metaalbewerker geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf kunt presenteren in je brief. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.