Sollicitatiebrief CNC plaatwerker

De sollicitatiebrief cnc plaatwerker is gratis te downloaden onder de afbeelding van de brief op deze pagina. Met één druk op de link is deze sollicitatiebrief van jou. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Sollicitatiebrief CNC plaatwerker
Voorbeeld Sollicitatiebrief CNC plaatwerker

Download optie:
Sollicitatiebrief CNC plaatwerker

Opbouw sollicitatiebrief CNC plaatwerker

1. Afzender

Anton de Leeuw
Vondelstraat 111
7429 RS Deventer

2. Geadresseerde

Doesburg Fijnmechanica
T.a.v. mevrouw Marloes van der Beek
Kristoffer Columbusstraat 1
7421 AO Deventer

3. Plaats en datum

Deventer, 8 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature CNC plaatwerker

5. Aanhef

Geachte mevrouw Van der Beek,

6. Inleiding / Opening

Ervaren CNC plaatwerker gezocht! Dat was de email alert die ik vanochtend van vacaturesite Monsterboard heb mogen ontvangen in mijn inbox. Gelijk heb ik op de link geklikt en kwam ik uit bij uw bedrijf en uw openstaande vacature. Zonder een moment te aarzelen wil ik mij met plezier aanmelden om deze vacature te vervullen.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Beschrijf jouw kwalificatie voor deze functie? 

Als ervaren CNC plaatwerker die momenteel op zoek is naar een nieuwe uitdaging voel ik mij ontzettend aangetrokken om bij u te komen werken. Mijn kennis en ervaringen als CNC plaatwerker sluiten uitstekend aan op het door u omschreven profiel in de vacature. Ik begon mijn carrière in de industrie als metaalbewerker. Mijn toenmalige werkgever bood opleidingen en cursussen aan om zijn werknemers de kans te geven zich verder te ontwikkelen. Ik greep deze kans met beide handen aan. Overweldigd door het geluk dat ik deze kans kreeg aangeboden heb ik mij in de jaren weten te ontwikkelen van metaalbewerker tot CNC frezer en vervolgens tot CNC plaatverwerker.

Benadruk jouw kennis en/of werkervaring? 

Ik ben daarom ook onze toenmalige directeur, de heer Verstappen, ontzettend dankbaar dat hij samen met mij ook andere collega’s kansen heeft geboden tot ontwikkeling en zelfontplooiing. In mijn vijftien jaar dat ik bij Rijnstaal Metaal, onder leiding van de heer Verstappen, heb mogen werken heb ik ontzettend veel geleerd en vaktechnische ervaring opgedaan. Ik kijk met heel erg veel plezier terug op deze tijd. Het bedrijf waar ik als eenvoudige metaalbewerker met weinig diploma’s als stagiair binnenkwam en vervolgens wist om te scholen naar senior CNC plaatverwerker. Ik heb hier zelfs de mogelijkheid gehad om stagiaires zelf te begeleiden en hen op te leiden. Na het met pensioen gaan van onze oprichter/directeur, de heer Verstappen, en de daarmee gepaarde verkoop van het bedrijf vind ik het tijd voor een nieuwe uitdaging in mijn carrière.

Opsomming van jouw motivatie en jouw competenties en eigenschappen.

Ik heb acht jaar ervaring als CNC plaatwerker en vijf jaar ervaring als CNC draaier op kunnen doen. Niet alleen ben ik ervaren in mijn vakgebied maar ook veelzijdig en breed inzetbaar. Ik heb de ervaring om uiteenlopende producten te produceren en te vervaardigen. Verder heb ik met verschillende CNC banken gewerkt waaronder de ponsibbelbank, kantbank, freesband en de laser. Ik ben nauwkeurig, betrouwbaar en netjes in mijn werk. Ik ben een loyale werknemer, een vriendelijke collega en een ijverig vakman.

8. Afsluiting

Graag zou ik mijn kwaliteiten willen inzetten om geweldige kwalitatief hoogwaardige producten voor u te creëren. In een persoonlijk gesprek zou ik u mijn motivatie verder willen toelichten.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Anton de Leeuw

Einde sollicitatiebrief CNC plaatwerker

Sollicitatiebrief cnc plaatwerker geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je brief. Gebruik deze brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.