Sollicitatiebrief CNC frezer

De sollicitatiebrief CNC frezer is gratis te downloaden onder de afbeelding van de brief op deze pagina. Met één druk op de link is deze sollicitatiebrief direct te downloaden als .doc bestand. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Deze brief wordt geschreven vanuit het oogpunt van een ervaren CNC frezer met een tijdelijke afwezigheid op de arbeidsmarkt.

Sollicitatiebrief voorbeeld CNC frezer
Voorbeeld Sollicitatiebrief CNC frezer

Download optie:
Sollicitatiebrief CNC frezer

Opbouw sollicitatiebrief CNC frezer

1. Afzender

Maikel van der Linden
Gijsbrecht van Amstelstraat 104
2512 BY Den Haag

2. Geadresseerde

Haagsche Fijnmechanica
T.a.v. de heer Frans Herder
Wilhelminalaan 21
2509 AG Den Haag

3. Plaats en datum

Den Haag, 9 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature CNC frezer

5. Aanhef

Geachte heer Herder,

6. Inleiding / Opening

In uw advertentie op Techniekwerkt.nl heb ik zojuist gelezen dat u op zoek bent naar een ervaren CNC frezer. Deze meldt zich hierbij aan en is beschikbaar en tot uw dienst!

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Wat maakt jou geschikt voor deze functie? In dit voorbeeld is de werkervaring van de sollicitant zijn unieke ‘selling point’. In deze brief wordt gekozen om de afwezigheid op de arbeidsmarkt heel kort aan te duiden en verder te gaan met de motivatie.

Na uw vacature gezien te hebben ben ik ontzettend geënthousiasmeerd geraakt om te reageren op deze leuke nieuwe uitdaging. Ik heb met heel erg veel plezier jarenlang mogen werken als CNC frezer. Een beroep naar mijn hart. Tot één jaar terug heb ik 25 jaar lang mogen werken in de industriële vervaardiging en de laatste 15 jaar van mijn loopbaan heb ik het beroep van CNC frezer mogen uitoefenen. Door onvoorziene privé omstandigheden was ik genoodzaakt om een sabbatical van een jaar te nemen.

Beschrijf gedetailleerd je kwalificaties. Benadruk je vakkundigheid en kennis op je vakgebied! 

Nu is de tijd aangebroken om opnieuw de arbeidsmarkt te betreden. Ik ben ontzettend gemotiveerd om mijn carrière opnieuw op te pakken en keihard aan de slag te gaan. Ik heb heel erg veel ervaring mogen opdoen met verschillende soorten CNC draaibanken. Met de draaibanken van Okuma, DMG-Mori, Unisign heb ik erg diverse hoogwaardige producten mogen maken. Ik kan de CNC draaibank uitstekend zelfstandig programmeren aan de hand van tekeningen en 3D modellen.

Som op wat jou geschikt maakt en wat jou onderscheid! In dit afsluitende deel van je motivatie benadruk je nogmaals waarom de werkgever voor jou moet kiezen.

Ik ben buitengewoon gemotiveerd, ik ben zeer vakkundig en erg ervaren als CNC frezer. Verder heb ik een buitengewoon hoge motivatie om aan slag te gaan. Ik ben zeer nauwkeurig in mijn werkzaamheden, ik werk uiterst geconcentreerd en ik ben dag in dag uit toegewijd om continu hoogkwalitatieve producten te vervaardigen. Naast mijn beroepsmatige vaardigheden is het ook belangrijk om te melden dat ik collegiaal ben en fijn ben om mee te werken. Vrolijk, optimistisch en humorvol ga ik door het leven. Graag wil ik mijn vakmanschap inzetten in uw bedrijf en samen met uw kwalitatief hoogwaardige producten vervaardigen.

8. Afsluiting

In een persoonlijk gesprek wil ik graag mijn motivatie aan u toelichten en uw eventuele vragen beantwoorden.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Maikel van der Linden

11.Vermelding van de (eventuele) bijlage(n)

Bijlage: curriculum vitae

Einde sollicitatiebrief cnc frezer

Sollicitatiebrief CNC frezer geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je brief. Gebruik deze brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.