Sollicitatiebrief CNC draaier

De sollicitatiebrief cnc draaier is gratis te downloaden onder de afbeelding van de brief op deze pagina. Met één druk op de link is deze sollicitatiebrief direct van jou. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Sollicitatiebrief CNC draaier
Voorbeeld Sollicitatiebrief CNC draaier

Download optie:
Sollicitatiebrief CNC Draaier

Opbouw sollicitatiebrief cnc draaier

1. Afzender

Jesse Meijer
Domela Nieuwenhuisstraat 116
9934 AS Delfzijl

2. Geadresseerde

Nicholson Industrie
T.a.v. de heer Herman Evers
Saturnuslaan 15
9931 BB Delfzijl

3. Plaats en datum

Delfzijl, 6 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature cnc draaier

5. Aanhef

Geachte heer Evers,

6. Inleiding / Opening

Zojuist heb ik uw vacature op Techniekwerkt.nl mogen zien en dit heeft mij direct aangezet om hierop te reageren. Ik ben enorm gemotiveerd om deze vacature te komen vervullen.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Wat zijn jouw kwalificaties? Heb je een relevante opleiding?

Na de twee jarige opleiding Plaatwerker niveau 2 te hebben afgerond aan het ROC te Groningen ben ik gelijk daarna verder gaan studeren. Deze studie werd Programmeur/Verspaner CNC niveau 3 aan hetzelfde college, ook voor de duur van twee jaar. Beide studies heb ik tot mijn tevredenheid met succes weten af te ronden. Voor beide opleidingen heb ik een ongelofelijk leerzame stage mogen volgen. Zowel in mijn functie als leerling plaatwerker alswel leerling CNC draaier heb ik in de praktijk mogen ervaren hoe leuk het beroep is dat ik heb gekozen. Vooral het laatste! Ik ben ontzettend blij dat ik een vervolgstudie heb gedaan en mij heb weten te ontwikkelen als CNC draaier.

Wat spreekt jou aan aan de functie? Hoe ervaar je het werk en hoe ga je te werk?

Ik verricht de werkzaamheden met een ongelofelijke passie. Het is geweldig om met een CNC draaibank aan het werk te gaan. Het continu berekenen, meten, bijstellen en afstellen van het halffabricaat om vervolgens tot het eindresultaat te komen geeft mij elke keer een gevoel van creatie. Het direct kunnen zien van jouw verrichtingen die tot een eindproduct uit de draaibank komen geeft mij een geweldige vorm van zelfvoldoening.

Ik ga uiterst geconcentreerd te werk, ik ben heel erg nauwkeurig en vakkundig. Ik ben resultaatgericht en draag zorg aan een veilige manier van werken om kwalitatief hoogwaardige producten te vervaardigen. Uw bedrijf draait tientallen jaren mee in de industrie en staat bekend als een toonaangevende vervaardiger van industriële producten. Het feit dat uw bedrijf een familiebedrijf is dat al vijftig jaar in handen is van uw familie is bijzonder en laat uw commitment zien voor uw werk. Dit spreekt mij ontzettend aan. Daarom zou ik ook graag voor u willen werken.

Sluit je motivatie af door je passie voor het beroep te benadrukken en dat je graag voor dit bedrijf wil werken.

Ik haal er genot om te werken met een CNC draaibank en ik ben dankbaar dat ik het geluk heb gehad om voor dit mooie beroep gekozen te hebben. Ik wil graag kwalitatief hoogwaardige producten maken. Dag in en dag uit! Mijn beroep is mijn passie en deze zou ik graag bij u in het bedrijf willen uitoefenen.

8. Afsluiting

Graag zou ik mijn motivatie verder aan u toelichten middels een persoonlijk gesprek. Ik zie uw positieve reactie met interesse tegemoet.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Jesse Meijer

Einde sollicitatiebrief cnc draaier

Sollicitatiebrief CNC draaier geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je brief. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.