Sollicitatiebrief Schoonmaker

De sollicitatiebrief schoonmaker is een geheel gratis te gebruiken motivatiebrief voor in de schoonmaakbranche. Direct met één druk op de link onder de afbeelding is de sollicitatiebrief gratis te downloaden.

Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven. Bekijk ook sollicitatiebrief schoonmaakster of de vele andere gratis sollicitatiebrieven.

Sollicitatiebrief Schoonmaker, Motivatiebrief Schoonmaak sector
Voorbeeld Sollicitatiebrief Schoonmaker

Download optie:
Sollicitatiebrief Schoonmaker

Opbouw sollicitatiebrief schoonmaker

1. Afzender

Karel Hofstra
Pavarottistraat 76
3505 NM Utrecht

2. Geadresseerde

Cleaning Company Central
T.a.v. mevrouw Tineke Kasbergen
Marconilaan 88
3761 AR Soest

3. Plaats en datum

Utrecht, 24 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature schoonmaker

5. Aanhef

Geachte mevrouw Kasbergen,

6. Inleiding / Opening

Naar aanleiding van uw advertentie op Indeed.nl wil ik graag solliciteren op de functie van schoonmaker in uw bedrijf.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Wat spreekt jou aan aan de vacature?

Deze vacature in het bijzonder spreekt mij erg aan vooral omdat u op zoekt bent naar een medewerker die op verschillende locaties inzetbaar zal moeten zijn. De afwisseling die dit met zich meebrengt is buitengewoon prettig en maakt het werk ook enerverend.

Heb je relevante werkervaring? Hoe ga je te werk als schoonmaker?

In de afgelopen jaren heb ik via verschillende uitzendorganisaties uiteenlopende functies mogen uitoefenen waaronder als schoonmaakmedewerker. Mijn tijd als schoonmaakmedewerker heb ik als uiterst prettig ervaren. Van nature ben ik een persoon die erg gesteld is op goede hygiëne en dit uit zich dan ook in mijn werkzaamheden als schoonmaakmedewerker. Ik ben snel, efficiënt en secuur in mijn werk en heb een goede werkmentaliteit. Daarnaast ben ik een zeer prettig persoon om mee te werken volgens mijn collega’s en leidinggevenden. Ik heb een positieve mentaliteit en help graag mensen als dat gevraagd wordt.

Benadruk jouw positieve eigenschappen en koppel deze aan de vacature.

Het glas is eerder half vol dan half leeg, de mouwen opstropen en aan de slag! Dat is mijn levensmotto altijd geweest. Deze mentaliteit heeft er voor gezorgd dat ik mijn hoofd altijd boven water heb weten te houden en plezier heb kunnen halen uit mijn werk en mijn privéleven. Ik hou van aanpakken, werk graag met mijn handen en klaar de klus gestructureerd en tijdig. Daarom ben ik er van overtuigd dat ik de juiste medewerker ben voor uw bedrijf en zou u graag ook persoonlijk willen overtuigen dat ik de juiste medewerker ben waar u op zoek naar bent tijdens het sollicitatiegesprek.

8. Afsluiting

Ik zie u reactie graag tegemoet.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Karel Hofstra

Einde sollicitatiebrief schoonmaker

Bovenstaande Sollicitatiebrief Schoonmaker geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf kunt presenteren in je brief. Een absolute top motivatiebrief voor sollicitanten die willen werken in de schoonmaak sector. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.