Sollicitatiebrief Cateringmedewerker

De sollicitatiebrief cateringmedewerker / cateraar is gratis te downloaden onder de afbeelding van de brief op deze pagina. Direct met één druk op de link. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Sollicitatiebrief Cateringmedewerker, Cateraar
Voorbeeld Sollicitatiebrief Cateringmedewerker, Cateraar

Download optie:
Sollicitatiebrief Cateringmedewerker

Opbouw sollicitatiebrief catering

1. Afzender

Hugo de Jonge
Schoenmakerstraat 154
3011 RT Rotterdam

2. Geadresseerde

B&G Cateringservices
T.a.v. mevrouw Carolien Bakker
Maasdijk 3
3013 BO Rotterdam

3. Plaats en datum

Rotterdam, 7 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature cateringmedewerker

5. Aanhef

Geachte mevrouw Bakker,

6. Inleiding / Opening

Graag zou ik hierbij willen reageren op uw vacature van cateringmedewerker die ik zojuist heb mogen zien op Indeed.nl.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Waarom solliciteer je op deze vacature? 

Met een flinke dosis werklust en gedrevenheid zou ik voor u willen werken op deze functie. Momenteel werk ik als orderpicker in een distributiecentrum van een bekende drogisterijketen. In mijn huidige baan ontbreekt het mij aan menselijk contact en veelzijdigheid. Ik werk graag in de dienstverlenende horeca branche en kom hierin tot bloei in vergelijking tot andere branches.

Deel je (gerelateerde) werkervaring en benoem je pluspunten voor deze functie. 

In het verleden heb ik verschillende functies mogen bekleden in de horeca, waaronder als barista in een studentencafé. In deze functie heb ik ook verschillende broodjes en salades mogen maken en deze mogen serveren aan de gasten. Deze ervaringen zullen goed van pas komen in mijn werkzaamheden bij u zoals staat omschreven in de vacature. Verder ben ik ontzettend flexibel in te roosteren wat ook betekent dat ik ’s avonds en in het weekend beschikbaar ben om te werken. Ik functioneer uitstekend in teamverband en ook zelfstandig kan ik prima functioneren.

Wat spreekt jou aan aan de vacature? 

Deze baan spreekt mij ontzettend aan omdat het veel variatie biedt. Zo ben je actief op meerdere locaties, je bereidt eten voor en je bedient aan gasten. Dit maakt de functie ontzettend interessant. Je bent continu in een andere setting en hebt te maken met verschillende gasten. Ook het hebben van interactie met de klant is ontzettend fijn. Ik ben erg sociaal en hou van interacties met mijn gasten en mijn collega’s.

8. Afsluiting

Ik ben er van overtuigd dat ik de juiste man ben voor deze functie. Daarom zou ik het zeer op prijs stellen om mijn motivatie aan u toe te mogen lichten in een persoonlijk gesprek.

In afwachting van uw positieve reactie.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Hugo de Jonge

Einde sollicitatiebrief cateringmedewerker / cateraar

Bovenstaande Sollicitatiebrief Cateringmedewerker / Cateraar geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je eigen originele sollicitatiebrief. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.