Sollicitatiebrief Barmedewerker

De sollicitatiebrief barmedewerker is een geweldige horeca motivatiebrief. Direct met één druk op de knop onder de afbeelding kun je deze brief downloaden. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Sollicitatiebrief Barmedewerker
Voorbeeld Sollicitatiebrief Barmedewerker

Download optie:
Sollicitatiebrief Barmedewerker

Opbouw sollicitatiebrief barmedewerker

1. Afzender

Anita Maaslander
Romeinenlaan 53
3013 AS Rotterdam

2. Geadresseerde

Coco Bar & Dancing
T.a.v. de heer Bas Veldmuis
Kralingenstraat 84
3011 AJ Rotterdam

3. Plaats en datum

Rotterdam, 7 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature barmedewerker

5. Aanhef

Geachte heer Veldmuis,

6. Inleiding / Opening

Naar aanleiding van uw vacature op Jobrapido, voor de functie van barmedewerker, wil ik hiermee graag mijn buitengewone interesse voor deze functie aan u kenbaar maken.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Wat spreekt jou aan aan de functie?

Met een flinke dosis enthousiasme en vol goede moed ben ik meteen aan de slag gegaan om mijn motivatie middels deze brief aan u toe te lichten. Met mijn 24 jaar heb ik inmiddels in de horeca al verschillende banen gehad. Verschillende functies, talloze geweldige ervaringen en een geweldige ontwikkeling als persoon doorgemaakt door de bruisende horeca branche.

Wat maakt jou de ideale kandidaat voor deze functie?

Buiten het feit om dat ik van mijzelf uit al een toegankelijk, sociaal en communicatief vaardig persoon ben heb ik dankzij de horeca mij in bovengenoemde eigenschappen verder kunnen ontwikkelen. In mijn werk moet ik continu bezig zijn. Ik functioneer extreem goed in drukke tijden en buiten de spitsuren om bedenk ik altijd wel iets dat er gedaan moet worden. In de functie als barmedewerker, met name in uw bedrijf, zou dit uitstekend kunnen.

Wat spreekt jou aan aan het bedrijf? Waarom zou je juist hier willen werken?

Ik heb uw uitgaansgelegenheid regelmatig bezocht en heb het ontzettend naar mijn zin gehad. De populariteit van de Coco die onder het uitgaanspubliek heerst is niet voor niets. De sfeer is er altijd fantastisch, het personeel is er geweldig en het publiek is naar mijn smaak. Door de positieve uitstraling van Coco weet het altijd het juiste publiek te trekken. Graag zou ik nu niet meer alleen als gast maar als medewerker de sfeer willen proeven. Ik ben er van overtuigd dat ik de perfecte fit zal zijn binnen het huidige team van barkeepers. Ik ben vlot, werk ontzettend hard en heb van nature een optimistische en vrolijke persoonlijkheid. Tevens ben ik in het bezit van de ervaring om gasten het naar hun zin te maken en een goede samenwerking te onderhouden met collega’s.

8. Afsluiting

Tijdens ons persoonlijk gesprek weet ik dat u mij de geschikte persoon zal vinden om het team van Coco te komen versterken. Daarom zie ik graag uw positieve reactie tegemoet.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Anita Maaslander

Einde sollicitatiebrief barmedewerker

Bovenstaande Sollicitatiebrief Barmedewerker geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je brief als barman of barvrouw. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.