Sollicitatiebrief Vakkenvuller

De sollicitatiebrief vakkenvuller is een geheel gratis te gebruiken motivatiebrief. Wil je werken bij een supermarkt als vakkenvuller? Gebruik dan deze sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven. Direct met één druk op de link onder de afbeelding is de sollicitatiebrief gratis te downloaden.

Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Bekijk ook de vele andere gratis sollicitatiebrieven.

Sollicitatiebrief Vakkenvuller
Voorbeeld Sollicitatiebrief Vakkenvuller

Download optie:
Sollicitatiebrief Vakkenvuller

Opbouw sollicitatiebrief vakkenvuller

1. Afzender

Tim Hofman
Pavlovstraat 14
1821 BC Alkmaar

2. Geadresseerde

Alberto Haynoff Supermarkt
T.a.v. de heer Gerard de Boer
Gerlof Mandenmakerplein 8
1813 AB Alkmaar

3. Plaats en datum

Alkmaar, 24 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature vakkenvuller

5. Aanhef

Geachte heer De Boer,

6. Inleiding / Opening

Afgelopen week, nadat ik boodschappen kocht in uw supermarkt, viel mij het affiche op bij de informatiebalie dat aangaf dat u op zoekt bent naar parttime vakkenvullers.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Graag zou ik deel willen uitmaken van uw team. Uw medewerkers zijn uitermate vriendelijk, hardwerkend en hulpvaardig. Dit zijn eigenschappen die ik zelf met trots ook bezit. Overtuigend kan ik u daarom ook informeren dat ik uitstekend in uw team zal passen. Met betrokkenheid, een vriendelijke houding en snel handelen zal ik mij inzetten om klanten te voorzien van de kwaliteit waar uw supermarkt om bekend staat.

Momenteel ben ik een scholier aan het Albeda College en zit in mijn vierde jaar van het VMBO-kader. Buiten mijn lesrooster om en in de weekenden ben ik volledig beschikbaar en ontzettend gemotiveerd om deel uit te maken van uw team. Ik ben leergierig, gemotiveerd en pak nieuwe informatie snel op. Daarom ben ik er ook van overtuigd dat ik breed inzetbaar zal zijn in uw supermarkt. Buiten het vullen van de schappen om zou ik ook uiterst goed en met plezier kunnen functioneren op andere functies binnen uw supermarkt.

8. Afsluiting

Graag hoop ik dat ik mijn motivatie in persoon verder aan u mag toelichten.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Tim Hofman

Einde sollicitatiebrief vakkenvuller

Bovenstaande Sollicitatiebrief Vakkenvuller geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf kunt presenteren in je brief voor supermarkt functies. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.