Sollicitatiebrief Schoonmaakster

De sollicitatiebrief schoonmaakster is een geheel gratis te gebruiken motivatiebrief. Deze brief is geschreven voor een herintreder op de arbeidsmarkt en is te gebruiken bij sollicitaties met betrekking tot schoonmaak werkzaamheden. Direct met één druk op de link onder de afbeelding is de sollicitatiebrief gratis te downloaden.

Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven. Bekijk ook de sollicitatiebrief schoonmaker of de vele andere gratis sollicitatiebrieven.

Sollicitatiebrief Schoonmaakster, Motivatiebrief voor Mederwerker Schoonmaak
Voorbeeld Sollicitatiebrief Schoonmaakster

Download optie:
Sollicitatiebrief Schoonmaakster

Opbouw sollicitatiebrief schoonmaakster

1. Afzender

Sandra Dijkstra
Laan van Rome 263
2711 ST Zoetermeer

2. Geadresseerde

Healthy Dutch Fitness
T.a.v. mevrouw W. Veldkamp
Bastiaansestraat 97
2715 KW Zoetermeer

3. Plaats en datum

Zoetermeer, 17 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature schoonmaakster

5. Aanhef

Geachte mevrouw Veldkamp,

6. Inleiding / Opening

Naar aanleiding van uw oproep op uw website wil ik hierbij solliciteren op de functie van schoonmaakster in uw organisatie. Tot mijn blijdschap heb ik deze openstaande vacature vandaag mogen zien en hierbij meld ik mij dan gretig aan bij u om voor u te mogen werken.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Licht je afwezigheid van de arbeidsmarkt toe om de gaten op je cv te verklaren.

Omdat ik enkele jaren geleden ervoor had gekozen om fulltime moeder te zijn ben ik een periode afwezig geweest op de arbeidsmarkt. Het kriebelde al geruime tijd om weer aan de slag te gaan. Nu de kinderen inmiddels al wat ouder zijn is er voor mij gelukkig weer de mogelijkheid om te gaan werken. Ik ben enorm geprikkeld om de handen uit de mouwen te steken en weer volop te gaan werken. Een flinke dosis motivatie en een flinke dosis energie drijven mij om voor deze functie te gaan solliciteren.

Hoe ga je te werk als schoonmaakster? Benadruk je werkervaring en je eigenschappen.

Voor mijn tijdelijke uittreden uit de arbeidsmarkt heb ik de nodige werkervaring mogen opbouwen in de schoonmaakbranche. Dit werk vond ik ontzettend leuk en ik verrichte de werkzaamheden met ontzettend veel plezier uit. Zoals u aangeeft bij de vacature zoekt u een schoonmaakster voor uw sportcomplex. Dit lijkt mij geweldig om te mogen doen. Ik ga erg resultaatgericht en hygiënisch te werk. Structureel, netjes en efficiënt ben ik als schoonmaakster de aangewezen persoon om het pand spik en span te houden. Verder zal mijn eerdere ervaringen in de schoonmaak betekenen dat ik geen lange inwerkperiode nodig zal hebben. Ik ben er van overtuigd dat ik de juiste schoonmaakster ben waar u naar opzoek bent.

8. Afsluiting

Ik zou u graag mijn motivatie in een kennismakingsgesprek verder willen toelichten. In afwachting van uw positieve bericht.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Sandra Dijkstra

Einde sollicitatiebrief schoonmaakster

Bovenstaande sollicitatiebrief schoonmaakster geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf kunt presenteren in je brief voor functies in de schoonmaak. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.