Sollicitatiebrief Barista

Hieronder presenteren wij de sollicitatiebrief barista. Geheel gratis te downloaden. Direct met één druk op de knop onder de afbeelding. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Sollicitatiebrief Barista
Voorbeeld Sollicitatiebrief Barista

Download optie:
Sollicitatiebrief Barista

Opbouw sollicitatiebrief barista

1. Afzender

Peter Bos
Willem de Zwijgerlaan 194
5022 CK Tilburg

2. Geadresseerde

Coffee World
T.a.v. de heer Marco Smulders
Amstel 1
5011 AB Tilburg

3. Plaats en datum

Tilburg, 5 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature barista

5. Aanhef

Geachte heer Smulders,

6. Inleiding / Opening

Vandaag heb ik uw advertentie mogen zien in uw establishment dat u op zoek bent naar een enthousiaste barista. Ik meld mij met plezier aan en zou u middels deze brief mijn motivatie willen toelichten.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Waarom solliciteer je op deze functie? Wat spreekt jou aan aan de vacature?

Afgelopen jaar ben ik begonnen aan de studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hiermee kwam ook een einde aan mijn comfortabele verblijf in mijn ouderlijk huis. Sinds augustus van dit jaar ben ik op kamers gaan wonen in Tilburg en heb ik hiermee mijn eerste stap gezet op zelfstandigheid. Om mijzelf te kunnen voorzien tijdens mijn studie en nu ik zelfstandig woon ben ik ijverig op zoek naar een leuke bijbaan. Zodoende kwam ik uit op uw vacature.

Het lijkt mij geweldig om voor u te mogen werken. Zelf ben ik regelmatig te gast in uw koffiebar. Uw koffiebar is een populaire bestemming voor menig student. De sfeer is er fantastisch, de koffie is subliem en u biedt tevens gratis wifi aan uw gasten. Niet alleen zijn de bovengenoemde een enorme pre maar ook de vriendelijkheid van uw personeel speelt een belangrijke rol waarom veel studenten kiezen voor Coffee World. Graag zou ik deel willen uitmaken van dit geweldige team.

Wat maakt jou interessant om deze functie te vervullen?

Ik ben ontzettend leergierig, ik pak nieuwe informatie snel op en daarnaast ben ik een harde werker. Met een positieve en vriendelijke uitstraling ben ik ook gelukkig ook sociaal vaardig. Ik ben er volledig van overtuigd dat ik een aanwinst zal zijn voor uw personeelsbestand. De bijkomstigheid dat ik een student ben betekent ook dat ik erg flexibel ben in te roosteren. Dit betekent dat ik ondanks mijn fulltime studie ik minimaal 4 dagen per week beschikbaar ben met de weekenden meegerekend.

8. Afsluiting

Graag zou ik u verder willen overtuigen wat ik voor u kan betekenen in een persoonlijk gesprek. In afwachting van uw positieve bericht.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Peter Bos

Einde sollicitatiebrief barista

Bovenstaande Sollicitatiebrief Barista geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je brief. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.