Sollicitatiebrief Pizzabakker

De sollicitatiebrief pizzabakker is een geheel gratis te gebruiken motivatiebrief. Direct met één druk op de link onder de afbeelding is de sollicitatiebrief gratis te downloaden.

Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven. Bekijk ook de vele andere gratis sollicitatiebrieven.

Sollicitatiebrief Pizzabakker
Voorbeeld Sollicitatiebrief Pizzabakker

Download optie:
Sollicitatiebrief Pizzabakker

Opbouw sollicitatiebrief pizzabakker

1. Afzender

Patrick Tuinman
Spoorstraat 168
1817 BS Alkmaar

2. Geadresseerde

Chicago Pizza
T.a.v. Yesse Labroche
Tijdslaan 38
1811 BW Alkmaar

3. Plaats en datum

Alkmaar, 20 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature pizzabakker

5. Aanhef

Geachte heer Labroche,

6. Inleiding / Opening

Zojuist heb ik met blijdschap op uw website mogen zien dat u op zoek bent naar pizzabakkers voor uw vestiging in Alkmaar. Graag zou ik mij willen aanmelden voor deze geweldige functie bij mijn favoriete pizzaketen.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Start met een originele opening van je motivatie?

Al jaren ben ik fan van uw pizza’s en andere producten. Met plezier heb ik regelmatig uw pizza pollo franchesco en cinnamon bread met kruidenboter mogen bestellen. Het personeel van Chicago Pizza heb ik altijd als behulpzaam, super snel en klantvriendelijk ervaren.

Nu deze kans zich heeft aangeboden, met deze openstaande vacature, is dit voor mij een uitgelezen kans om uw bedrijf nog beter te leren kennen. Hopelijk niet meer alleen als trouwe klant maar ook als trouwe werknemer.

Heb je ervaring met gerelateerde werkzaamheden? Licht dit toe.

Mijn ervaringen in de horeca hebben er voor gezorgd dat ik uiteenlopende functies hebben mogen uitoefenen. Ik heb de kans gehad om maaltijden te bezorgen maar ook heb ik de kans gehad om als keukenhulp in een restaurant te mogen werken. Dit laatste beviel mij ontzettend goed. Werken in een team en het voorbereiden van eten is een geweldige ervaring dat enorme voldoening geeft.

Wat zijn je eigenschappen en/of je competenties?

Ik ben ontzettend gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan. Ik werk graag in teamverband, heb een proactieve werkhouding en kan uitstekend functioneren op drukke momenten door mijn stressbestendigheid en efficiënte manier van werken. Daarnaast heb ik een representatief en sociaal karakter zoals een medewerker in de horeca hoort te hebben naar mijn inziens.

Ik hoop dat ik u met deze motivatiebrief heb weten te overtuigen dat u met mij in het team een uiterst gedreven, leergierige en betrouwbare werknemer als aanwinst kunt hebben.

8. Afsluiting

Graag zie ik uw reactie tegemoet en ik hoop om mijn motivatie nader te mogen toelichten in een persoonlijk gesprek.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Patrick Tuinman

Einde sollicitatiebrief pizzabakker

Bovenstaande Sollicitatiebrief Pizzabakker geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf kunt presenteren in je brief. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld horeca sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.