Sollicitatiebrief Hostess

De sollicitatiebrief hostess is een unieke geheel gratis te gebruiken motivatiebrief! Onder de afbeelding hieronder vind je de download link. Gebruik dit voorbeeld als inspiratie voor het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief.  Je kunt onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst ook kopiëren.

Sollicitatiebrief Hostess
Voorbeeld Sollicitatiebrief Hostess

Download optie:
Sollicitatiebrief Hostess

Opbouw sollicitatiebrief hostess

1. Afzender

Nicolette Hofmaker
Pavarottistraat 76
1024 KL Amsterdam

2. Geadresseerde

Amstelvaert Beer Experience
T.a.v. mevrouw Marianne Rijswijk
Marconilaan 88
1015 AC Amsterdam

3. Plaats en datum

Amsterdam, 29 december 2017

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature hostess

5. Aanhef

Geachte mevrouw Rijswijk,

6. Inleiding / Opening

Naar aanleiding van uw advertentie op Monsterboard wil ik graag solliciteren op de functie van hostess in uw bedrijf.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Wat spreekt jou aan aan de vacature?

Deze vacature in het bijzonder spreekt mij erg aan. Vooral omdat u op zoekt bent naar een medewerker die uiteenlopende leuke werkzaamheden moet verrichten. De afwisseling die dit met zich meebrengt is uitermate prettig. Geen dag is hetzelfde door de continue stroom van gasten, uit zowel Nederland als internationale bezoekers, die kennis maken met onze stad en uw merk. Het werk vergt daarom dan ook kwaliteiten van een werknemer die veelzijdig zijn.

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

Ik ben er van overtuigd dat ik uitgerust ben met de juiste eigenschappen en vaardigheden om dit werk uitstekend te kunnen verrichten. Ik ben zowel buitengewoon communicatief vaardig in het Nederlandse- als de Engelse taal. Daarnaast heb ik representatie voorkomen en heb ik een servicegerichte instelling. Ik werk accuraat, ik ben flexibel en anticipeer op situaties die zich kunnen voordoen voordat deze plaatsvinden. Dit vertaalt zich dat ik mij heel erg goed kan aanpassen in mijn werk en ik kan schakelen waar het nodig is.

Heb je gerelateerde werkervaring? Zo ja, hoe kun je je ervaring(en) koppelen aan deze functie?

Mijn ervaringen als hostess in een bioscoop zijn een goede voorschool geweest om de functie van hostess in uw organisatie goed te kunnen vervullen. Ook in die functie heb je te maken met verschillende werkzaamheden die je in teamverband moet doen. Omdat alles tijdsgebonden is zoals de aanvang, start en eind tijden van films moet je structureel je werk uitvoeren. Maar daarnaast moet je ook continu kunnen inspringen, schakelen en bijsturen waar er situaties ontstaan die buiten het geplande zich voordoen.

Waarom zou je voor deze werkgever willen werken?

Amstelvaert Beer Experience is een toonaangevende publiekstrekker van onze hoofdstad. De grote aantallen bezoekers die het jaar in jaar uit naar zich toetrekt, de sterke merknaam en de internationale allure van het bedrijf zorgt ervoor dat ik mij aangetrokken voel tot uw organisatie. Graag zou ik deel willen uitmaken van deze Experience!

8. Afsluiting

Graag zou ik mijn motivatie aan u nader willen toelichten in een persoonlijk gesprek.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Nicolette Hofmaker

Einde sollicitatiebrief hostess

Sollicitatiebrief Hostess geeft je een uitstekend voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren als hostess in je motivatiebrief. Gebruik deze brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.