Sollicitatiebrief Elektricien

De sollicitatiebrief elektricien is gratis te downloaden onder de afbeelding van de brief op deze pagina. Met één druk op de link is deze sollicitatiebrief van jou om gratis te gebruiken. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Sollicitatiebrief Elektricien
Voorbeeld Sollicitatiebrief Elektricien

Download optie:
Sollicitatiebrief Elektricien

Opbouw sollicitatiebrief elektricien

1. Afzender

Michael van Leeuwen
Dorpstraat 23
2742 AC Waddinxveen

2. Geadresseerde

Van der Meijden Elektrotechniek
T.a.v. de heer Van der Meijden
Petruslaan 78
2741 FG Waddinxveen

3. Plaats en datum

Waddinxveen, 16 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature elektricien

5. Aanhef

Geachte heer Van Der Meijden,

6. Inleiding / Opening

Zojuist heb ik het genoegen gehad om u openstaande vacature voorbij zien te komen op Monsterboard. U zoekt een gekwalificeerde elektricien en bij deze wil ik mij graag voor deze functie kandidaat stellen.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Heb je een relevante opleiding? Heb je werkervaring? Zo ja, wat heb je gedaan? 

In het jaar 2015 heb ik mijn opleiding elektrotechniek mogen afronden aan het ROC van Rotterdam. Met vlag en wimpel ben ik geslaagd voor mijn opleiding. Dit kan ook niet anders want ik hou van dit vak. Als je iets met plezier doet voelt het niet als moeite namelijk. Na mijn studie ben ik gaan werken voor een projectontwikkelaar in Rotterdam. Hier heb ik gewerkt aan het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties bij diverse projecten. Met plezier verricht ik de afgelopen twee jaar dit werk. Door het stichten van mijn gezin en de komst van onze baby ben ik op zoek om mijn werk dichterbij huis voort te zetten.

Wat spreekt jou aan aan de vacature? Hoe zou jij invulling geven aan de werkzaamheden? Wat zijn je aansluitende competenties en eigenschappen?

Zodoende zag ik met blijdschap deze leuke vacature. Het is mijn overtuiging dat ik de meest geschikte kandidaat ben om deze vacature te mogen vervullen. Ik ben erg nauwkeurig in mijn werk, ik ben continu bezig om mijzelf te ontwikkelen op mijn vakgebied en ik ben sociaal vaardig. Ik vind het ook bijzonder leuk om te lezen in de vacature dat u voornamelijk onderhoudswerkzaamheden verricht bij particulieren. Dit lijkt mij een ontzettend prettig aspect van het werk in vergelijking met mijn huidige baan. Het contact met particulieren zal voor mij een welkome bijkomstigheid zijn van mijn werk . Door mijn professionele houding, communicatieve vaardigheden en representatieve voorkomen zal ik uw bedrijf goed vertegenwoordigen en kwalitatief hoogstaand werk verrichten.

8. Afsluiting

Ik verheug mij op het continueren van mijn carrière binnen uw bedrijf. Graag zou ik mijn motivatie in een persoonlijk gesprek verder willen toelichten. In afwachting van uw positieve reactie.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Michael van Leeuwen

Einde sollicitatiebrief elektricien

Sollicitatiebrief Elektricien geeft je een uitstekend voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je brief. Gebruik deze brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.