Sollicitatiebrief Begeleider Gehandicaptenzorg

De sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg is een geheel gratis te gebruiken motivatiebrief. Direct met één druk op de link onder de afbeelding is de sollicitatiebrief gratis te downloaden.

Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven. Bekijk ook de vele andere gratis sollicitatiebrieven.

Sollicitatiebrief Begeleider Gehandicaptenzorg Voorbeeld
Voorbeeld Sollicitatiebrief Begeleider Gehandicaptenzorg

Download optie:
Sollicitatiebrief Begeleider Gehandicaptenzorg (.docx)

Opbouw sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg

1. Afzender

Marianne Smits
Piersonstraat 68
7423 AB Deventer

2. Geadresseerde

Utopia Welzijn
Vitalis Woongroep
T.a.v. mevrouw Petra Ypema
Maagdeneiland 7
7421 PO Deventer

3. Plaats en datum

Deventer, 12 maart 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature begeleider gehandicaptenzorg

5. Aanhef

Geachte mevrouw Ypema,

6. Inleiding / Opening

Met grenzeloos enthousiasme sta ik vandaag voor u om de vacature te vervullen die u heeft uitstaan op Indeed.nl. U bent op zoek naar een gemotiveerde begeleider gehandicaptenzorg voor uw organisatie en deze meldt zich nu aan om opgenomen te worden in uw gelederen.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Wat spreekt jou aan aan deze functie? Wat spreekt jou aan aan de zorg?

Uw vacaturetekst was ontzettend motiverend en raakte mij. Ik voelde mij aangesproken door de inspirerende beschrijving waar u organisatie voor staat. Maar ook hoe ik in deze functie kan bijdragen aan het creëren van een gelukkig leven voor de cliënten. Mijn persoonlijke beweegredenen om te kiezen voor een opleiding en carrière als begeleider in de gehandicaptenzorg is precies deze. Bijdragen aan het vergemakkelijken, zorgdragen aan verbetering van de levenskwaliteit van mensen met een beperking is mijn drijfveer om met passie dit beroep te verrichten.

Benadruk je (afgeronde) relevante opleiding en je werkervaring.

Na het met succes afronden van mijn studie begeleider gehandicaptenzorg niveau 3 aan het ROC van Apeldoorn ben ik gaan werken op een zorgboerderij in Kampen. Hier werk ik momenteel met ontzettend veel plezier maar tegelijkertijd ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Nadat ik uw vacature eenmaal had gezien wist ik dat dit de uitdaging is waar ik aan toe ben. De vacatureomschrijving wekte mijn interesse en ik voldoe aan de eisen die gesteld worden aan de kandidaat.

Beschrijf jezelf. Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat zijn jouw competenties? Koppel deze aan de functie.

Als begeleider gehandicaptenzorg draag ik een enorme verantwoordelijkheid in het welzijn van mijn cliënten. Ik heb een positieve instelling, ik ben enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Daarnaast ben ik als begeleider ondernemend, energiek en flexibel. Mijn leergierige attitude zorgt ervoor dat ik continu in ontwikkeling ben om mijn werk elke dag beter uit te voeren en te groeien zowel professioneel als privé. Door mijn persoonlijke betrokkenheid bij mij cliënten voel ik mij verantwoordelijk en handel ik vanuit passie en gedrevenheid. Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en door mijn inlevingsvermogen ben ik altijd paraat om er voor mijn cliënten te zijn.

8. Afsluiting

Mijn vaardigheden en competenties sluiten goed bij het profiel waar u op zoek naar bent. Daarom ben ik er van overtuigd dat ik een ontzettend geschikte kandidaat ben om deze vacature te vervullen. Graag zou ik daarom ook mijn motivatie verder willen toelichten in een persoonlijk gesprek. Ik kijk uit naar uw uitnodiging om met elkaar kennis te maken.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Marianne Smits

Einde sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg

Bovenstaande Sollicitatiebrief Begeleider Gehandicaptenzorg geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf kunt presenteren in je brief als begeleider in de zorg. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld (zorg en welzijn) sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.