Sollicitatiebrief Monteur Koeltechniek

De sollicitatiebrief monteur koeltechniek is een top motivatiebrief die geheel gratis te gebruiken is. Deze brief is geschreven voor een monteur koeltechniek die ervaren is. Onder de afbeelding vind je de download link. Gebruik dit voorbeeld als inspiratie voor het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief als koeltechniek monteur.  Je kunt onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst ook kopiëren.

Sollicitatiebrief Monteur Koeltechniek (ervaren)
Voorbeeld Sollicitatiebrief Monteur Koeltechniek (ervaren)

Download optie:
Sollicitatiebrief Monteur Koeltechniek (ervaren)

Opbouw sollicitatiebrief monteur koeltechniek

1. Afzender

Gerrit Schouten
Dorpslaan 17
7602 OT Almelo

2. Geadresseerde

Leen Montage en Techniek
T.a.v. de heer Hendrik Huisman
Oranjehof 19
7604 KP Almelo

3. Plaats en datum

Almelo, 18 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature monteur koeltechniek

5. Aanhef

Geachte heer Huisman,

6. Inleiding / Opening

Op de website van Indeed.nl ben ik u vacature voor de functie van servicemonteur koeltechniek tegengekomen. Graag wil ik solliciteren op deze functie en mijn kwalificaties en motivaties middels deze motivatiebrief aan u kenbaar maken.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Heb je relevante werkervaring? Licht toe. Wat voor werkervaring heb je opgedaan?

Als servicemonteur koeltechniek werk ik nu al geruime tijd op deze functie. Het is een enerverend vak en ik verricht de werkzaamheden altijd met heel veel plezier. Ik heb verschillende onderhoudswerkzaamheden aan complexe koeltechnische installaties verricht bij diverse opdrachtgevers in het hele land. Ik heb storingen verholpen van industriële koeltechnische installaties bij gerenommeerde bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Ik heb ruime ervaring in het service verlenen, oplossen van storingen en het opbouwen en assembleren van installaties binnen mijn vakgebied.

Waarom solliciteer je op deze vacature? Wat maakt jou een ideale kandidaat? Wat zijn je competenties en eigenschappen?

Anno 2018 ben ik toe aan een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf waar ik mijn expertise mag gaan inzetten. Zodoende ben ik bij uw bedrijf terechtgekomen. De vacature sprak mij enorm aan en aan de gevraagde functie eisen voldoe ik ruim. Buiten de functie eisen om ben ik uitermate stressbestendig, denk ik oplossingsgericht en heb ik een klantgerichte houding. Een absolute professional met de nodige kennis en ervaring, zo zou ik mijzelf in één zin kunnen beschrijven. In dit werk heb ik zowel in een team uitmuntend kunnen werken alsmede heb ik bewezen dat ik zelfstandig ook uitstekend functioneer.

8. Afsluiting

Als vakman hecht ik veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Ik voer de werkzaamheden conform de richtlijnen uit en voer deze efficiënt en vakkundig door. Ik ben er van overtuigd dat ik uitstekend kan aansluiten binnen uw huidige team. Graag zou ik u mijn motivatie en expertise verder willen toelichten in een persoonlijk gesprek. Ik zie uw reactie met blijdschap tegemoet.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Gerrit Schouten

Einde sollicitatiebrief monteur koeltechniek

Sollicitatiebrief Monteur Koeltechniek is een uitstekende voorbeeld brief voor functies in de koeltechniek. Gebruik deze brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.