Sollicitatiebrief Elektromonteur

De sollicitatiebrief elektromonteur is met één druk op de link onder de afbeelding van jou om gratis te gebruiken.  Je kunt onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst ook kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Sollicitatiebrief Elektromonteur
Voorbeeld Sollicitatiebrief Elektromonteur

Download optie:
Sollicitatiebrief Elektromonteur

Opbouw sollicitatiebrief elektromonteur

1. Afzender

Jan Friso Beemster
Polderstraat 33
8301 GA Emmeloord

2. Geadresseerde

Vlinder Bouw
T.a.v. de heer Peter Cornelissen
Hofstralaan 85
8302 RT Emmeloord

3. Plaats en datum

Emmeloord, 21 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature elektromonteur

5. Aanhef

Geachte heer Cornelissen,

6. Inleiding / Opening

Uw vacature op Joblift.nl sprak mij ontzettend aan. U bent op zoek naar een vakbekwame elektromonteur en ik ben die vakbekwame elektromonteur die zich met plezier aanmeld voor deze vacature.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Beschrijf je zelf kort en bondig. Wie ben jij en wat doe jij?

Een ervaren elektromonteur met een uitstekende werkethos, die graag de handen uit de mouwen steekt en kwalitatief topwerk verricht. Zo zouden mijn leidinggevenden mij in één zin kunnen omschrijven. Al enkele jaren werk ik tot mijn genoegen bij mijn huidige werkgever. Als elektromonteur word ik op dagelijkse basis ingezet om onderhoud- en reparatiewerkzaamheden te verrichten bij onze particuliere klanten.

Waarom spreekt deze vacature je aan?

Al geruime tijd ben ik in de veronderstelling dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Zodoende ben ik mij aan het oriënteren op mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt op mijn vakgebied. Al vrij snel kwam ik uw vacature tegen en raakte ik geënthousiasmeerd om zo snel mogelijk te reageren op deze geweldige kans. Uw vacature spreekt mij ontzettend aan. Vooral het aspect dat u zich specialiseert in het voeren van werkzaamheden op het gebied van zonnepanelen.

Licht je motivatie verder toe waarom juist dit bedrijf of deze vacature?

Duurzaamheid en bewust omgaan met de voorzieningen die wij op deze planeet tot onze beschikking hebben vind ik ontzettend belangrijk. Het gebruik maken van duurzame energiebronnen is daarbij een essentieel aspect om onze planeet beter achter te laten voor toekomstige generaties. Met ontzettend veel plezier zou ik daarom deel willen uitmaken van een bedrijf dat helpt om dit mede te realiseren. Wat mij ook bijzonder aansprak aan deze functie is dat u zowel actief bent op de particuliere markt als de zakelijke markt. Deze vorm van afwisseling ontbreekt tot mijn spijt bij mijn huidige werkzaamheden.

Tot slot vermeld je in deze brief opsommend je eigenschappen en wat jou uniek maakt. 

Ik ben ontzettend gemotiveerd om samen met u deze uitdaging aan te gaan. Ik ben pro-actief, nauwkeurig en een echte doorpakker. Mijn kennis binnen mijn vakgebied zet ik resultaat- en klantgericht tot u tot beschikking. Verder is het belangrijk om te melden dat ik zowel zelfstandig als in teamverband erg goed functioneer en een fijne collega ben om mee samen te werken.

8. Afsluiting

Uw eventuele verder vragen zou ik met plezier in een persoonlijk gesprek verder kunnen toelichten. Ik zie uw reactie vol enthousiasme tegemoet.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Jan Friso Beemster

Einde sollicitatiebrief elektromonteur

Sollicitatiebrief Elektromonteur geeft je een uitstekend voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je brief. Gebruik deze brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.