Sollicitatiebrief Koeltechnieker

De sollicitatiebrief koeltechnieker is een top motivatiebrief die geheel gratis te gebruiken. Deze motivatiebrief is ideaal voor de functie junior servicemonteur koeltechniek of aanverwante functies. Deze brief is geschreven voor een servicemonteur koeltechniek die als starter zijn opwachting maakt op de arbeidsmarkt.

Onder de afbeelding vind je de download link. Gebruik dit voorbeeld als inspiratie voor het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief als koeltechniek monteur.  Je kunt onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst ook kopiëren.

Sollicitatiebrief Koeltechnieker (junior), koelmonteur
Voorbeeld Sollicitatiebrief Koeltechnieker (junior) | Koelmonteur

Download optie:
Sollicitatiebrief Koeltechnieker (junior)

Opbouw sollicitatiebrief koeltechnieker

1. Afzender

GRicardo Boots
Moskovietenlaan 11
5913 CK Venlo

2. Geadresseerde

Kistemaker Montage en Installatie
T.a.v. de heer G. Verhofstadt
Brandarisstraat 18
5926 AB Venlo

3. Plaats en datum

Venlo, 13 december 2017

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature servicemonteur koeltechniek

5. Aanhef

Geachte heer Verhofstadt,

6. Inleiding / Opening

Met een flinke dosis enthousiasme meld ik mij beschikbaar om aan de slag te gaan als servicemonteur koeltechniek in uw bedrijf. De vacature die ik zojuist op Indeed.nl heb mogen zien van uw bedrijf deed mij geen moment aarzelen om u direct op de hoogte stellen van mijn beschikbaarheid.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Inleiding van je motivatie; vermelding van je relevante opleiding en drive om aan het werk te gaan.

Met het vereiste diploma op zak, Eerste Monteur Koudetechniek MBO niveau 3, in combinatie met een flinke dosis aan werklust en een leergierige houding wil ik de frisse wind zijn in uw organisatie. Veel werkervaring op het vakgebied heb ik helaas nog niet kunnen opbouwen. Wel heb ik een flinke drive om dit bij u te mogen doen.

Wat spreekt jou aan aan de functie? Wat heb je geleerd tijdens je opleiding? Waarom zou je juist bij deze werkgever willen werken?

De functiebeschrijving spreekt mij heel erg aan en ik ben er van overtuigd dat ik deze naar behoren kan uitvoeren. Het meehelpen om warmte en koelinstallaties te plaatsen zijn zowel tijdens mijn studie als mijn stage aan bod gekomen. Ook ben ik bekend met het monteren en assembleren van airconditionings- en CV installaties. U geeft aan dat uw bedrijf een erkend leerbedrijf is, waar benodigde scholing tot de mogelijkheid behoort. Ik zou het daarom ook geweldig vinden om gebruik te mogen maken van de mogelijkheid om de benodigde certificaten en een STEK-diploma te mogen halen middels u.

Wat zijn je competenties en eigenschappen?

Ik ben erg leergierig van aard waardoor ik snel informatie tot mij neem. Verder ben ik sociaal vaardig wat zich vertaalt dat ik erg prettig ben in de omgang. Ik ben gedreven binnen mijn vakgebied en ik voer mijn werkzaamheden efficiënt en nauwkeurig uit. Kortom, de ideale kandidaat die voldoet aan het profiel waar u naar opzoek naar bent.

8. Afsluiting

Graag zou ik mijn motivatie in een persoonlijk gesprek verder willen toelichten. In afwachting van uw positieve reactie.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Ricardo Boots

Einde sollicitatiebrief koeltechnieker / koelmonteur

Sollicitatiebrief Koeltechnieker is een uitstekende voorbeeld brief voor junior koeltechniek functies zoals de functie junior servicemonteur koeltechniek. Gebruik deze brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.