Sollicitatiebrief Servicemonteur

De sollicitatiebrief servicemonteur is een geheel gratis te gebruiken motivatiebrief. Deze brief is geschreven voor een starter op de arbeidsmarkt en is te gebruiken bij sollicitaties voor junior servicemonteur functies. Direct met één druk op de link onder de afbeelding is de sollicitatiebrief gratis te downloaden.

Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven. Bekijk ook de vele andere gratis sollicitatiebrieven.

Sollicitatiebrief Servicemonteur (starter)
Voorbeeld Sollicitatiebrief Servicemonteur (junior)

Download optie:
Sollicitatiebrief Servicemonteur

Opbouw sollicitatiebrief servicemonteur

1. Afzender

Maarten de Wit
Dorpslaan 17
7606 TR Almelo

2. Geadresseerde

Willemse Installatietechniek
T.a.v. de heer Sjaak Willemse
Oranjehof 19
7614 PS Almelo

3. Plaats en datum

Almelo, 20 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature servicemonteur

5. Aanhef

Geachte heer Willemse,

6. Inleiding / Opening

Tot mijn genoegen heb ik u vacature mogen bekijken op de Monsterboard.nl. Ik zou hiermee graag willen solliciteren op de functie van servicemonteur binnen uw organisatie.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Heb je een relevante opleiding afgerond? Licht toe.

In augustus 2017 heb ik mijn opleiding Elektrotechniek aan het ROC van Leeuwarden afgerond. Ik ben gefascineerd om dingen te repareren en om technische problemen op te lossen. Zodoende was het een bewuste keuze om deze studie te volgen en deze carrière na te volgen. Nu is de tijd aangebroken om de opgedane kennis in de praktijk tot uitvoering te brengen.

Waarom heb je voor dit beroep gekozen? Wat heb je geleerd tijdens je opleiding?

Ik heb een passie om elektronisch gedreven apparatuur te repareren en/of storingen te verhelpen. Privé ben ik altijd de aangewezen persoon voor vrienden en familie om technische problemen op te lossen. Ik ben zeer leergierig omtrent alles het gaat om elektrotechniek, ik ga zeer gedreven te werk en heb een probleemoplossende denkwijze.

Tijdens mijn stage heb ik tot mijn genoegen de kans gehad om kennis te maken met de functie van servicemonteur. Onder begeleiding van een ervaren servicemonteur ging ik op pad om storingen van liften op te lossen. Ik heb tijdens deze periode ontzettend veel geleerd naast de theoretische kennis van mijn studie. Naast gedegen kennis en een probleemoplossend vermogen ben ik mij er bewust van geworden dat klant- en servicegerichtheid een net zo belangrijk component zijn van het vak.

Waarom solliciteer je op deze vacature? Waarom zou je willen werken voor dit bedrijf?

De vacature beschrijving sprak mij ontzettend aan. Het onderhouden en repareren van speelautomaten lijkt mij bijzonder interessant. Omdat u meerdere vestigingen verspreid heeft over het hele land is het aantrekkelijke van deze functie dat je niet vastgebonden bent aan één werkplek. Dit is uitermate interessant en maakt dat geen dag hetzelfde is.

8. Afsluiting

Graag zou ik u mijn motivatie verder willen toelichten middels een persoonlijk gesprek. Ik zie u positieve reactie met belangstelling tegemoet.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Maarten de Wit

Einde sollicitatiebrief servicemonteur

Bovenstaande Sollicitatiebrief Servicemonteur geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf kunt presenteren in je brief als junior servicemonteur. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.