Sollicitatiebrief Timmerman

De sollicitatiebrief timmerman is een geweldige geheel gratis te gebruiken motivatiebrief. Direct met één druk op de link onder de afbeelding is de sollicitatiebrief gratis te downloaden.

Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Zie ook de sollicitatiebrief voorbeelden voor de functies van Elektricien, Loodgieter, Servicemonteur en Monteur Koeltechniek.

Sollicitatiebrief Timmerman
Voorbeeld Sollicitatiebrief Timmerman

Download optie:
Sollicitatiebrief Timmerman (.docx)

Opbouw sollicitatiebrief timmerman

1. Afzender

Pieter Jansen
Kerkstraat 8
3514 CA Eindhoven

2. Geadresseerde

Vollenhoven Constructie
T.a.v. de heer Ivo Nikolaaszoon
Edisonstraat 48
3744 BW Eindhoven

3. Plaats en datum

Eindhoven, 15 maart 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature timmerman

5. Aanhef

Geachte heer Nikolaaszoon,

6. Inleiding / Opening

Op de website van de NationaleVacatureBank kwam ik uw vacature tegen. U bent op zoek naar een bekwame allround timmerman en ik kan u melden dat ik dat ben. Vandaar dat ik mij met genoegen wil aanmelden om uw team te komen versterken.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Wat spreekt jou aan aan de vacature?

Deze vacature spreekt mij erg aan, vooral omdat Vollenhoven Constructie een jong en dynamisch bedrijf is en volop groeit. Wij hebben dit als gemeenschappelijk kenmerk. Ik voel mij verwant met de beschrijving. Ik heb al enkele jaren ervaring in de bouwsector als dakdekker, gevelrenoveerder en als allround timmerman.

Wat maakt jou geschikt als kandidaat? Heb je relevante werkervaring opgedaan? Heb je een relevante diploma?

Voor verschillende opdrachtgevers heb ik zowel zelfstandig als in teamverband alle voorkomende (machinale) timmerwerkzaamheden en veel voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden verricht. Ik kan uitstekend bouwtekeningen lezen en daar vanuit werken. Ik ben zeer flexibel inzetbaar op verschillende onderdelen in het bouwproces en ik ben gemaakt om hard door te werken en de handen uit de mouwen te steken.

Betrouwbaar, bekwaam en resultaatgericht geef ik mijn volle honderd procent bij elke klus. Ik heb een dienstverlenende instelling en beschik over goede contactuele vaardigheden. Daarnaast heb ik zowel de nodige diploma’s, als de door u gestelde eis van een geldig VCA certificaat in het bezit.

8. Afsluiting

Samen met u werken aan geweldige projecten waarin we kwaliteit leveren en verder groeien. Dat is mijn ambitie en streven. Verdere vragen omtrent mijn kwalificaties en motivatie zou ik graag in een persoonlijk gesprek willen beantwoorden.
In afwachting van uw positieve reactie.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Pieter Jansen

11. Vermelding van de (eventuele) bijlage(n)

Bijlage: curriculum vitae

Einde sollicitatiebrief timmerman

Bovenstaande Sollicitatiebrief Timmerman geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf kunt presenteren in je brief als timmerman. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.