Sollicitatiebrief CNC Operator

Deze voorbeeld sollicitatiebrief CNC operator is een geheel gratis te gebruiken motivatiebrief. Deze brief is geschreven voor de ervaren CNC operator. Direct met één druk op de knop onder de afbeelding gratis te downloaden. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Sollicitatiebrief CNC operator
Voorbeeld Sollicitatiebrief CNC operator

Download optie:
Sollicitatiebrief CNC operator (.docx)

Opbouw sollicitatiebrief CNC operator

1. Afzender

Peter Bos
Schalkwijklaan 34
9404 BK Assen

2. Geadresseerde

Gerbrandt Fijnmechanica
T.a.v. de heer Willem Hendriks
Lutherstraat 17
9402 AD Assen

3. Plaats en datum

Assen, 13 maart 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature CNC operator

5. Aanhef

Geachte heer Hendriks,

6. Inleiding / Opening

Tot mijn genoegen heb ik u vandaag telefonisch gesproken over de vacature van CNC operator in uw bedrijf. Zoals ik u ook aangaf ben ik enorm geïnteresseerd om deze vacature te vervullen. Na u telefonisch gesproken te hebben ben ik ook meteen gaan zitten om mijn schriftelijke motivatie middels deze brief aan u toe te lichten.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Wie ben jij en wat heb jij te bieden voor de werkgever? Is het ervaring? Benadruk dit dan!

Ruim tien jaar ervaring in de industrie, talloze hoogwaardige producten vervaardigd, uiteenlopende CNC draaibanken bediend, machines gerepareerd en onderhouden, hoogconjunctuur en laagconjunctuur in de industrie getrotseerd. Ik heb al het opgesomde mogen meemaken in mijn loopbaan op mijn vakgebied. Met enorme trots kan ik zeggen dat ik een oude rot ben in het vak. Ik heb veel ervaring en een ontzettende dosis aan energie om elke dag weer keihard aan de slag te gaan. Mijn kennis en ervaring bied ik u aan om uw bedrijf te komen versterken.

Hoe ga jij te werk als CNC operator? Wat maakt jou bijzonder als kandidaat?

Ik ben erg accuraat in mijn werkzaamheden en ga gestructureerd te werk. Ik ben uiterst goed in het lezen van tekeningen en schetsen, en verwerk deze uitermate professioneel in de machines. In mijn loopbaan heb ik als voorman leiding gegeven aan een klein team van CNC frezers en metaalbewerkers. Verder heb ik stagiaires begeleid om hen de nodige kennis bij te brengen en hen op te leiden tot volwaardige CNC draaiers. Om dit goed te kunnen doen moet je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikken en helder zijn in de overdracht van informatie. Ik deel mijn kennis en ervaring graag met collega’s en stagiairs. Techniek verandert en ontwikkelt zich continu. Zo moet een moderne CNC operator zich ook continu ontwikkelen en openstaan voor nieuwe informatie. Door mijn leergierigheid ben ik erg ontvankelijk voor nieuwe materie dat betrekking heeft tot mijn vakgebied. Ik word beschouwd als een vakbekwame professional met wie het fijn is om mee te werken. Mijn overtuiging is dat ik heel erg goed in uw bedrijf zal fitten en dat ik naadloos kan aansluiten bij uw huidige team.

8. Afsluiting

In een persoonlijk gesprek zou ik u graag mijn motivatie uitvoeriger willen toelichten. In afwachting van uw positieve reactie.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Peter Bos

Einde sollicitatiebrief cnc operator

Bovenstaande Sollicitatiebrief CNC operator geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je brief. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.