Sollicitatiebrief Commercieel Medewerker Binnendienst

De sollicitatiebrief commercieel medewerker binnendienst is gratis te downloaden onder de afbeelding van de brief op deze pagina. Met één druk op de link is deze sollicitatiebrief direct te downloaden als .docx bestand. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Bekijk ook de sollicitatiebrieven commercieel medewerker sales, financieel economisch medewerker, bedrijfsadministratief medewerker en financieel medewerker. Je kan ook ons volledige overzicht van al onze gratis sollicitatiebrieven bekijken.

Sollicitatiebrief Commercieel Medewerker Binnendienst Voorbeeld
Voorbeeld Sollicitatiebrief Commercieel Medewerker Binnendienst

Download optie:
Sollicitatiebrief Commercieel Medewerker Binnendienst (.docx)

Opbouw sollicitatiebrief commercieel medewerker binnendienst

1. Afzender

Duncan Schaafwond
Viervoeterlaan 26
2311 AC Leiden

2. Geadresseerde

Centraro Software Solutions
T.a.v. Maarten Siebrand
Martin Luther Kingsweg 18
2281 BE Rijswijk

3. Plaats en datum

Leiden, 13 maart 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature commercieel medewerker binnendienst

5. Aanhef

Geachte heer Siebrand,

6. Inleiding / Opening

Start met een krachtige en zelfverzekerde opening

Naar aanleiding van uw advertentie op Stepstone.nl wil ik hierbij solliciteren op de functie van commercieel medewerker binnendienst binnen uw bedrijf. Deze geweldige kans die zich nu voordoet maakt mij enthousiast om aan te slag te gaan om uw team te komen versterken.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Waarom solliciteer je op deze vacature? Waarom zou je graag juist voor dit bedrijf willen werken? 

U bent op zoek naar een frisse en assertieve commercieel medewerker die uw successen in deze branche komt continueren en verder laat groeien. Ik ben op zoek naar een werkgever die levendig, dynamisch en groeiende is. Een ideale match!

Ik ben ervan overtuigd dat ik u verder kan helpen met het realiseren van uw doelen. Net als dat uw bedrijf ambitieuze doelstellingen heeft, heb ik deze ook. Dit vertaalt zich in het feit dat ik continu de drang heb om mij te ontwikkelen, nieuwe materie wil leren en deze wil toepassen. Groei! Groei is een woord dat ik in uw vacature nadrukkelijk tegen kom. Het is tevens het woord dat ik boven aan mijn lijst heb staan voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik wil mijn ambitie en drive inzetten voor u om samen te kunnen groeien.

Beschrijf waarom jij de meest geschikte kandidaat bent om deze vacature te vervullen. Heb je gerelateerde werkervaring vermeld dit dan. Beschrijf jouw eigenschappen en competenties.

Al van jongs af aan ben ik commercieel ingesteld. Dit uitte zich in een ijverige jongeman die op vroege leeftijd in het weekend op de markt stond en horloges verkocht. Na mijn studie Commerciële Economie ben ik aan de slag gegaan als commercieel medewerker bij de TV Gids. Hier heb ik mij geweldig kunnen ontwikkelen in de kunst van de verkoop. Mijn taak was om abonnementen op onze gids te verkopen aan particulieren. Dit was een enorm succes. Ik behoorde tot de topverkopers van het bedrijf en de voldoening die dit met zich meebracht was fenomenaal.

Na enkele jaren met plezier gewerkt te hebben bij de TV Gids ben ik gestopt, om samen met een zakenpartner het bedrijf Health E-Cig op te richten. Wij importeerden E-sigaretten en verkochten deze weer door in Nederland. Door marktverzadiging, veranderende wetgeving en dalende marges waren wij helaas genoodzaakt om na vier uiterst leerzame jaren de activiteiten te staken.

Een tegenslag verwerken betekent natuurlijk niet dat je het opgeeft! Het is juist een moment om je te herdefiniëren, je sterktes en ontwikkelpunten opnieuw in kaart te brengen en te richten op nieuwe uitdagingen. Met genoegen wil ik mijn energie, drive en commerciële skills wijden aan de groei en ontwikkeling van Centraro Software.

8. Afsluiting

In een persoonlijk gesprek zou ik u graag verder willen toelichten wat ik voor u kan betekenen.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Duncan Schaafwond

Einde sollicitatiebrief commercieel medewerker binnendienst

Sollicitatiebrief Commercieel Medewerker Binnendienst geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je brief als commercieel medewerker. Gebruik deze brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.