Sollicitatiebrief Commercieel Medewerker (Sales)

Deze super originele sollicitatiebrief commercieel medewerker (sales) is gratis te downloaden onder de afbeelding van de brief op deze pagina. Met één druk op de link is dit bestand van jou. Geheel gratis, geen e-mail vereist. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Sollicitatiebrief Commercieel Medewerker (Sales)
Voorbeeld Sollicitatiebrief Commercieel Medewerker (Sales)

Download optie:
Sollicitatiebrief Commercieel Medewerker (sales)

Opbouw sollicitatiebrief

1. Afzender

Martijn Stekelenburg
Burgemeester Krullenstaart 162
2032 RT Haarlem

2. Geadresseerde

K.R.S. Vastgoed
T.a.v. de heer Frits Wieringa
Willem Dreeskade 17
2135 MN Hoofddorp

3. Plaats en datum

Haarlem, 15 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature commercieel medewerker sales

5. Aanhef

Geachte heer Wieringa,

6. Inleiding / Opening

Tot mijn heugenis heb ik zojuist uw openstaande vacature op Intermediair.nl mogen zien. U bent op zoek naar een enthousiaste en salesgerichte commercieel medewerker met een positieve levensinstelling. Ik voelde mij door uw oproep enorm aangesproken waarna ik meteen aan de slag ben gegaan om u mijn motivatie schriftelijk te verwoorden.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Waarom solliciteer jij op deze vacature? 

Met gedrevenheid en blijdschap zou ik deze kans willen aangrijpen om te mogen werken in deze functie voor u. Deze uitdaging is ideaal voor mij en is mij op het lijf geschreven. Mijn talenten, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen kunnen volledig tot hun recht en uiting komen in deze functie. Dit betekent dat ik voldoening kan halen uit mijn werk doordat ik elke dag uitdagingen zal hebben die ik met optimisme en daadkracht tegemoet kan gaan.

Waarom moet de werkgever jou aannemen? Wat maakt jou geschikt? 

Ik ben zeer commercieel en competitief ingesteld en heb geen negen tot vijf mentaliteit. Dit betekent dat ik mijzelf elke dag voor meer dan honderd procent inzet om het beste er uit te halen. Geen één enkele uitdaging is er één te veel. Ik ben erg optimistisch ingesteld en ik ben een fijne collega om mee te werken. Tevens kan ik zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren en ben ik hierdoor ook erg flexibel in te zetten in een organisatie.

Wat mij ook aansprak aan de vacature was dat u royaal en rechtvaardig bent in uw beloningsstructuur. Met name het aspect dat de beloning variabel is en dat ik door mijn inzet, drive en prestaties hier zelf controle over heb. De incentive dat dit met zich meebrengt voor werknemers om zich dagelijks bovengemiddeld in te zetten is een strategie waar ik een voorstander van ben. Samen successen boeken, zowel materieel als immaterieel, waarin zowel de werknemer als het bedrijf floreert. Ik geloof in uw filosofie en strategie!

8. Afsluiting

Keihard presteren, doelen behalen en samen vooruit gaan. Dat is de uitdaging die ik met K.R.S. Vastgoed wil aangaan. Met plezier zou ik mijn motivatie voor deze vacature aan u mondeling willen toelichten tijdens een persoonlijk gesprek.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Martijn Stekelenburg

Einde sollicitatiebrief commercieel medewerker (sales)

Sollicitatiebrief commercieel medewerker (sales) geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je brief. De vacature betreft een commerciële functie, juist bij deze functies is het van belang dat je laat zien dat je kunt ‘verkopen’. Gebruik deze brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.