Sollicitatiebrief Financieel Economisch Medewerker

De sollicitatiebrief financieel economisch medewerker is met één druk op de link onder de afbeelding van jou om gratis te gebruiken. Je kunt onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst ook kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven!

Sollicitatiebrief Financieel Economisch Medewerker
Voorbeeld Sollicitatiebrief Financieel Economisch Medewerker

Download optie:
Sollicitatiebrief Financieel Economisch Medewerker

Opbouw Sollicitatiebrief Financieel Economisch Medewerker

1. Afzender

Joris van Dijk
Maarten Lutherlaan 12
7741 AD Coevorden

2. Geadresseerde

Petromas Olie & Gas
T.a.v. de heer Sybrand Maasdijk
Prinses Irenelaan 3
8011 BR Zwolle

3. Plaats en datum

Coevorden, 30 oktober 2017

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature financieel economisch medewerker

5. Aanhef

Geachte heer Maasdijk,

6. Inleiding / Opening

Tot mijn genoegen heb ik zojuist op Facebook mogen zien dat u op zoek bent naar een financieel economische medewerker. Vol enthousiasme en een buitengewone drive zou ik graag willen solliciteren op deze functie.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Heb je een relevante vooropleiding? Zo ja, licht toe.

Kort geleden ben ik afgestudeerd aan het Piet Heijn College in Emmen. Ik heb hier met plezier de opleiding Administratief Medewerker, op niveau 4, mogen afronden. Nu ik mijn diploma op zak heb is het voor mij nu eindelijk tijd om de carrière te starten waar ik al die tijd tijdens mijn studie met smacht op heb zitten te wachten.

Heb je geen tot weinig werkervaring beschrijf dan wat je allemaal hebt geleerd tijdens je opleiding.

Tijdens mijn studie heb ik niet alleen nog meer liefde voor het vakgebied gekregen maar ook heb ik voldoening gehaald uit het feit dat ik een juiste studie heb gekozen. Uiteenlopende zaken zijn aanbod gekomen tijdens mijn studie. Van het leren controleren en houden van dagboeken tot het beheren van crediteuren en debiteuren van het opstellen en beheren van facturen tot het werken met verschillende boekhoudkundig software. Ik heb alle facetten van de opleiding met succes doorgelopen en heb met succes afgerond.

Wat zijn je eigenschappen en competenties?

Getalenteerd in het vakgebied, scherp en analytisch, zijn enkele woorden waarmee mijn docenten mij beschreven. Ik ben gedreven, ik ben ontzettend liergierig en pak nieuwe informatie snel op. Eigenschappen die precies overeenkomen met wat van een goede medewerker verwacht mag worden die de verantwoordelijkheid krijgt over het bedrijfseconomische welzijn van een organisatie.

Wat spreekt je aan aan de vacature en het bedrijf?

Uw bedrijf in het bijzonder zal het werk nog interessanter maken door de enerverende branche waarin uw zich in bevindt. De olie en gas sector is een turbulente industrie in de economie. Grondstoffen die worden ingekocht en doorverkocht waarbij prijzen op dagelijkse basis schommelen zal extra aandacht en focus met zich mee moeten brengen. Hiervan ben ik mij volledig van bewust en hoop met smart deze uitdaging aan te gaan.

8. Afsluiting

Graag zou ik mijn motivatie naast deze brief ook mondeling aan u willen overbrengen middels een persoonlijk gesprek. In afwachting van uw reactie.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Joris van Dijk

Einde Sollicitatiebrief Financieel Economisch Medewerker

Sollicitatiebrief Financieel Economisch Medewerker geeft je een uitstekend voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren voor een dergelijke functie in een sollicitatiebrief. Gebruik deze brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.