Sollicitatiebrief Baliemedewerker

Onderstaand sollicitatiebrief baliemedewerker is direct en gratis te downloaden. Geen email vereist, geen verborgen kosten! Direct met één druk op de knop. Je kunt ook onderin de pagina, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Succes!

Sollicitatiebrief Baliemedewerker
Voorbeeld Sollicitatiebrief Baliemedewerker

 

Download optie:
Sollicitatiebrief Baliemedewerker

Zie ook de sollicitatiebrieven telefoniste, receptioniste en office manager. Of bekijk al onze gratis sollicitatiebrieven.

Opbouw sollicitatiebrief baliemedewerker

1. Afzender

Marieke Bruinooge
Patriottenstraat 186
9501 AJ Stadskanaal

2. Geadresseerde

Orthopraktijk Hoge Noorden
T.a.v. de heer Stefan de Vries
Melchoirstraat 17
9711 BW Groningen

3. Plaats en datum

Stadskanaal, 18 december 2017

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature baliemedewerker

5. Aanhef

Geachte heer De Vries,

6. Inleiding / Opening

Naar aanleiding van uw advertentie op Nationalevacaturebank.nl wil ik hierbij solliciteren op de functie van baliemedewerker binnen uw organisatie. Vol enthousiasme en vreugde zou ik deze kans willen aangrijpen om te mogen werken in deze functie.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Beschrijving van de functie en waarom jij geschikt bent voor deze uitdaging. 

Een baliemedewerker is het eerste aanspreekpunt van een organisatie. Hier ben ik mij volledig van bewust. Daarom is het van essentieel belang dat een baliemedewerker representatief is, sociaal vaardig moet zijn en goede communicatieve vaardigheden moet bezitten. Ik kan mij hierin goed vinden en ben er van overtuigd dat ik de juiste uitstraling en eigenschappen bezit om voor deze functie in aanraking te komen.

Heb je een relevante opleiding gedaan? Heb je ervaring met het werk? Zo ja, wat heb je gedaan of wat heb je geleerd?

Tijdens mijn opleiding aan het ROC van Groningen zijn alle aspecten van het vak aan bod gekomen. Ik ben geschoold in het uitvoeren van de administratieve taken die gepaard gaan met deze functie. Verder zijn er verschillende taken aan bod gekomen zoals het voeren van zakelijke gesprekken en communicatie met cliënten.

In de eindfase van mijn studie heb ik tevens een succesvolle stage mogen afronden bij Rand Makelaars in Stadskanaal. Deze periode heb ik als ongelofelijk leerzaam en uitermate plezierig ervaren. Door de goede begeleiding van mijn collega’s bij dit bedrijf, mijn leergierige aard en het snel op kunnen nemen van nieuwe informatie ben ik tot mijn blijdschap uitgegroeid tot een allround baliemedewerker/receptioniste bij dit bedrijf.

8. Afsluiting

Ik kan niet wachten om mijzelf aan u te mogen voorstellen en uw mijn motivatie verder te mogen toelichten middels een persoonlijk gesprek.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Marieke Bruinooge

Einde sollicitatiebrief baliemedewerker

Bovenstaande Sollicitatiebrief Baliemedewerker geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren in je brief. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.