Sollicitatiebrief Telefoniste

De sollicitatiebrief telefoniste is een geheel gratis te gebruiken motivatiebrief. Deze brief is speciaal geschreven voor telefonistes en receptionisten. Direct met één druk op de link onder de afbeelding is de sollicitatiebrief gratis te downloaden.

Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven. Bekijk ook de vele andere gratis sollicitatiebrieven.

Sollicitatiebrief Telefoniste - Receptie
Voorbeeld Sollicitatiebrief Telefoniste

Download optie:
Sollicitatiebrief Telefoniste

Opbouw sollicitatiebrief telefoniste

1. Afzender

Fiona Veldhoven
Romeinenlaan 53
6001 BA Weert

2. Geadresseerde

KAL Investeringen
T.a.v. mevrouw Petra Alkemade
Kralingenstraat 84
6211 AW Maastricht

3. Plaats en datum

Weert, 14 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature telefoniste

5. Aanhef

Geachte mevrouw Alkemade,

6. Inleiding / Opening

Vanochtend heb ik met blijdschap uw vacature voor de functie van telefoniste mogen ontvangen in mijn e-mail alert van Monsterboard. Deze opening heeft mij enthousiast gemaakt om meteen aan de slag gaan om mijn cv en motivatiebrief voor u in elkaar te zetten.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Ik zou heel erg graag aan de slag willen gaan voor u als telefoniste. Mijn overtuiging dat ik de ideale kandidaat ben voor deze functie staat vast als een rots. Nu is het de taak om u er van te overtuigen dat u niet verder hoeft te zoeken en de ideale telefoniste al heeft gevonden na het lezen van mijn motivatie.

Ervaring? Check! Vriendelijk en behulpzaam? Check! Uitstekende multi-tasker? Check! Dit zijn maar enkele voorbeelden van mijn eigenschappen en competenties die uitstekend aansluiten op de vacature. Natuurlijk blijft het daar niet bij. Ik ben stressbestendig, weet prioriteiten te stellen en snel en resultaatgericht te werk te gaan. Daarnaast ben ik ook een ontzettend fijne collega om mee te werken. Ik heb een positieve instelling en een vrolijke uitstraling.

De moderne telefoniste is niet alleen verantwoordelijk om de telefoon te beantwoorden maar ook om administratieve taken uit te voeren, gasten te ontvangen en secretarieel het management te ondersteunen. Al deze taken en meer zijn geweldige onderdelen van het vak, wat het werk veelzijdig en interessant maakt. Ik zit geweldig op mijn plaats op deze functie.

Zoals u kunt zien in mijn cv ben ik gedurende een periode van twee jaar werkzaam geweest als telefoniste voor het bedrijf Vlieger & Co. Zonder diploma’s of eerdere relevante werkervaring ben ik in het vak gerold en heb ik mij bij Vlieger & Co weten te vestigen als een uitmuntende telefoniste en receptioniste. Ik heb na mijn baan als receptioniste bij dit bedrijf verschillende andere banen gehad. Spijtig genoeg moet ik bekennen dat geen één baan dezelfde genoegdoening en plezier gaf als mijn baan als telefoniste.

Nu enkele jaren later en na verschillende paden te hebben bewandeld zou ik ontzettend graag weer mijn roeping achter nagaan. Deze gouden kans in uw bedrijf als telefoniste is er daarom één voor mij die ik met al mijn drive en passie wil aangrijpen.

8. Afsluiting

Ik hoop uw verder te mogen overtuigen van mijn motivatie en drive in een persoonlijk gesprek.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Fiona Veldhoven

Einde sollicitatiebrief telefoniste

Bovenstaand sollicitatiebrief telefoniste geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf kunt presenteren in je brief als voor receptiewerkzaamheden. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.