Sollicitatiebrief Office Manager

De sollicitatiebrief office manager is een geheel gratis te gebruiken motivatiebrief. Direct met één druk op de link onder de afbeelding is de sollicitatiebrief gratis te downloaden. Je kunt ook onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst kopiëren. Gebruik de sollicitatiebrief als inspiratie om jouw unieke sollicitatiebrief te schrijven.

Sollicitatiebrief Office Manager
Voorbeeld Sollicitatiebrief Office Manager

Download optie:
Sollicitatiebrief Office Manager

Opbouw sollicitatiebrief office manager

1. Afzender

Carola van der Laan
Koningen Wilhelminastraat 11
5011 DB Tilburg

2. Geadresseerde

Berghuis Kliniek
T.a.v. mevrouw Madelief Versteeg
Cornelis Puytlaan 22
5061 BG Oisterwijk

3. Plaats en datum

Tilburg, 22 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature office manager

5. Aanhef

Geachte mevrouw Versteeg,

6. Inleiding / Opening

Met enorme blijdschap en een ontzettende dosis enthousiasme heb ik uw vacature mogen ontdekken op Facebook waarin u op zoek bent naar een office manager.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Korte introductie wie jij bent.

Een veelzijdige spin in het web, iemand met overzicht en uitermate stressbestendig zijn enkele omschrijvingen die mijn collega’s en naasten zullen gebruiken om mij te beschrijven. Kortom, de ideale kandidaat die geweldig past in de functie van office manager in uw organisatie.

Wat doe je op dit moment? Omschrijf je werkervaring.

In mijn huidige baan bij de firma Sijp en Partners ben ik in eerste instantie aangenomen als receptioniste. Door het langdurig uitvallen van enkele naaste collega’s werd ik genoodzaakt om meerdere taken op mij te nemen. Ik heb zowel mijn taken als receptioniste als mijn administratieve taken uitstekend kunnen uitvoeren. De enorme voldoening die dit met zich meebracht was geweldig. Deze periode was zo ontzettend uitdagend en leerzaam dat het smaakte naar meer.

Waarom solliciteer je op deze vacature? Wat is jouw toegevoegde waarde voor deze organisatie?

Na het terugkeren van de desbetreffende collega’s werd de werkdruk vele malen minder. Natuurlijk was dit ook wel fijn. Maar ik ben er van overtuigd dat ik meer in mijn mars heb en zoek daarom nu met smart een nieuwe uitdaging.

U bent op zoek naar een duizendpoot. Iemand die meerdere ballen tegelijk hoog kan houden. Niet alleen het uitvoeren van de algemene backoffice werkzaamheden maar ook het participeren op het proces van marketing, communicatie en het ondersteunen in de sales spreekt mij enorm aan. Deze uitdaging is mij op het lijf geschreven en kan ik daarom niet voorbij laten gaan.

Som je eigenschappen en competenties op tot slot.

U krijgt met mij een heel erg vriendelijke collega waarmee het enorm prettig werken is. Ik ben representatief, vrolijk, optimistisch en ambitieus. Graag zou ik mij willen inzetten om uw organisatie te verrijken met mijn keiharde werkmentaliteit en multi-talenten. Met plezier en zaligheid zal ik de ‘spin in het web’ zijn voor Berghuis Kliniek.

8. Afsluiting

Ik ben er zeker van dat ik u naast mijn schriftelijke motivatie ook kan overtuigen om mij aan te nemen voor deze functie tijdens een persoonlijk gesprek. Daarom zie ik uw reactie ook graag tegemoet.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Carola van der Laan

Einde sollicitatiebrief office manager

Bovenstaande Sollicitatiebrief Office Manager geeft je een goed voorbeeld hoe je jezelf kunt presenteren in je brief. Gebruik bovenstaande brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.