Sollicitatiebrief Grondstewardess

De sollicitatiebrief grondstewardess is geheel gratis te gebruiken! Onder de afbeelding hieronder vind je de download link. Gebruik dit voorbeeld als inspiratie voor het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief.

Je kunt onderaan de afbeelding, waar de sollicitatiebrief wordt uitgewerkt, de tekst ook kopiëren.

Bekijk ook sollicitatiebrief stewardess – cabin attendant of de vele andere gratis sollicitatiebrieven.

Sollicitatiebrief Grondstewardess
Voorbeeld Sollicitatiebrief Grondstewardess

Download optie:
Sollicitatiebrief Grondstewardess

Opbouw sollicitatiebrief grondstewardess

1. Afzender

Sandra Dijkstra
Laan van Rome 263
5461 XC Veghel

2. Geadresseerde

AVIA Partners
t.a.v. mevrouw Patricia Machielse
Bastiaansestraat 97
6213 HG Maastricht

3. Plaats en datum

Veghel, 19 januari 2018

4. Betreft (oftewel waar gaat deze brief om)

Betreft: vacature grondstewardess

5. Aanhef

Geachte mevrouw Machielse,

6. Inleiding / Opening

Naar aanleiding van uw advertentie op Monsterboard wil ik hierbij solliciteren op de functie van grondstewardess binnen uw organisatie. Met plezier en genoegen zou ik mij beschikbaar willen stellen om te dienen op deze functie bij Avia Partners.

7. Motivatie voor de sollicitatie (‘verkoop’ jezelf)

Inleiding van je motivatie. Wie ben jij en wat wil je doen? Licht je interesse in de functie toe.

Momenteel ben ik werkzoekende en oriënteer ik mij op de arbeidsmarkt naar een nieuwe uitdaging. Toen ik deze openstaande vacature tegenkwam wist ik het meteen. Dit is een baan die mij op het lijf is geschreven! Na het lezen van de functieomschrijving en werkzaamheden kon mijn enthousiasme niet op waarna ik direct aan de slag ben gegaan om mijn motivatie aan u toe te lichten middels deze motivatiebrief.

Beschrijf je werkverleden; heb je geen ‘gerelateerde’ werkervaring probeer dan zoveel mogelijk punten te benoemen uit je werkverleden die aansluiten op deze functie. 

Ik ben een gedreven en enthousiaste persoon die graag met mensen werkt. Ik heb in mijn loopbaan veelal als verkoopster mogen werken in de detailhandel. Als verkoopster kom je dagelijks in contact met talloze klanten. Hierbij is het van belang dat je deze klanten zo goed mogelijk te woord staat, assisteert bij keuzes en helpt bij vragen. Daarnaast is het van belang dat je representatief en klantvriendelijk bent. Dit zijn raakvlakken in de functies van verkoopster en grondstewardess. Hierdoor ben ik er van overtuigd dat ik een uitstekende basis heb om de functie van grondstewardess te kunnen uitoefenen.

Som je competenties op die belangrijk zijn voor deze functie.

Verder vind ik het belangrijk om te melden dat ik ontzettend leergierig ben en informatie snel tot mij neem. Sociale interactie met klanten c.q. passagiers vind ik een enorm leuk aspect van het werk. Met mijn assertiviteit, probleemoplossend vermogen en bovengemiddeld communicatieve vaardigheden zal ik met plezier mijn werkzaamheden willen uitvoeren als grondstewardess. Met blijdschap en toewijding ga ik deze geweldige uitdaging en kans aan.

8. Afsluiting

In een persoonlijk gesprek zou ik u mijn motivatie en kwalificatie verder willen toelichten. In afwachting van uw positieve reactie.

9. De groet

Met vriendelijke groet,

10. Persoonlijke ondertekening

Sandra Dijkstra

Einde sollicitatiebrief grondstewardess

Sollicitatiebrief Grondstewardess geeft je een uitstekend voorbeeld hoe je jezelf moet presenteren als aspirant grondstewardess in je sollicitatiebrief. Gebruik deze brief dan ook als inspiratie bij het schrijven van jouw unieke sollicitatiebrief voor deze functie of een andere functie.

Wil je meer voorbeeld sollicitatiebrieven zien? Ga dan naar ons volledige overzicht sollicitatiebrieven om ze allemaal te bekijken.

In de artikelen sollicitatiebrief|motivatiebrief en motivatiebrief schrijven staan de tips en trucs om je eigen brief te schrijven en te perfectioneren. De punten die zijn beschreven in bovenstaande artikelen zijn toegepast in het schrijven van de bovenstaande sollicitatiebrief.